Mindful

Leef je droomleven! Niet denken, gewoon doen.

August 21, 2017

Leef jij op dit moment je droomleven? Zo ja, tell me! (ben super nieuwsgierig) Zo niet, waarom niet? Wat houd je tegen?
Zo vaak heb ik volwassenen horen zeggen ‘had ik maar…’ of ‘zo’n spijt dat ik dit/dat nooit heb gedaan’. Ik vraag me dan altijd af waarom die persoon het nooit heeft gedaan. Het is zo ontzettend zonde als je niet luistert naar je hart en niet het pad volgt waar je enthousiast van wordt, waarom zou je jezelf je droomleven afnemen?

“That vision that you have for your life,
that dream that you have for your life is valid
and that vision…
he (our creator) would have never allowed
you to see it if it wasn’t for you”

Iedereen heeft andere dromen en soms deel je diezelfde droom met iemand (of meerdere mensen), maar er is een reden dat niet iedereen dezelfde dromen heeft. Allereerst zou dat natuurlijk super suf zijn maar die individuele dromen zijn bedoeld om te volgen. Het is het onderbewuste die je je pad laat zien, maar het is aan jou om die eerste stap te zetten.

Wat zou je echt een keer in je leven willen meemaken en/of doen? 
Wat zou je graag willen leren of bij jezelf willen ontwikkelen? 

Wat zijn jou antwoorden op deze vragen?
Stel je wilt heel graag reizen naar Peru , visualiseer, doe je ogen dicht en zie jezelf al door Peru lopen. Wat doet dat met je? Krijg je al kriebels van enthousiasme?
Schrijf alles op wat in je opkomt, neem rustig je tijd.

Gefeliciteerd… je hebt zojuist je nieuwe to-do lijst gemaakt :). Ga niet gelijk allemaal excuses verzinnen, nee maak er echt je to-do lijst van. Je zoekt maar naar een manier om het te realiseren, alles is mogelijk, zolang je iets echt wilt.

Laat je door niets of niemand tegenhouden en praat jezelf ook niks aan waarom je het niet zou doen. “Ik heb een vaste baan en kan niet zomaar alles doen” “Mijn vaste lasten moeten betaald worden” “Het gaat mij nooit lukken”. Dit zijn allemaal simpelweg excuses. Ik zeg je niet dat je per direct ontslag moet nemen en je to-do lijst moet afwerken (tenzij jij denkt dat dat de juiste stap is), maar probeer een middenweg te zoeken. Ook jij kan je droomleven leiden! You got this.

xxx

You Might Also Like

Leave a Reply