Mindful

Vertrouw op het Universum

September 19, 2017

Zes maanden van huis, aan de andere kant van de wereld, geen spaargeld, geen plan… Ja, ik begin een beetje zenuwachtig te worden en ervaar vlagen van lichte stress. Ik probeer mezelf gerust te stellen maar dat is nog best lastig, 21 november vertrekken mijn vriend en ik richting Indonesië voor 6 maanden. Het idee was er, de motivatie was er alleen de tickets nog niet. Ik vertelde aan velen mensen vol enthousiasme dat we weg zouden gaan maar nu we 2 dagen geleden hebben geboekt is alles ineens zo echt geworden, er is geen weg meer terug.
We springen echt samen het diepe in, uit je comfortzone gaan hebben wij heel letterlijk genomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De vroegere controlfreak in mij had dit zo niet chill gevonden maar op de een of andere manier kan ik nu genieten van het niet- weten. Niet weten wat er komen gaat dwingt je om te vertrouwen op het Universum, voor mijn gevoel sta ik in een hal met heel veel deuren en mag ik zelf kiezen welke deur ik open.
Je kan stressen en je druk maken om van alles en nog wat maar het Universum heeft het al uitgestippeld, het is aan jou om te vertrouwen, dankbaar te zijn en te werken aan je eigen droom leven. En naast dat gaat stressen je eerder tegenwerken dan meewerken.

You Might Also Like

Leave a Reply