personal Travel

6 maanden naar Bali

August 26, 2017

Na mijn vakantie vorig jaar september (in Bali) wist ik het zeker… ik MOET terug, voor een langere periode. Eerlijk gezegd wilde ik niet eens terug naar huis, ik wilde gelijk blijven maar helaas kon dat toen niet.

Het moment dat ik toen het vliegtuig uitstapte voelde ik het door heel mijn lichaam “ik ben thuis”. De geur, de warmte, de mensen, de cultuur, alles klopte.

In november is het dan eindelijk zover!!! Niels en ik gaan naar Bali, voor onbepaalde tijd. We zijn bezig met het regelen van onze visums etc. voor twee maanden, die kunnen we elke maand verlengen tot max 180 dagen. Wat we daar precies gaan doen? fissa. Nee, grapje. Oke, misschien een beetje maar we hebben wel wat plannen die we willen aanpakken.

YAYASAN WIDYA GUNA
Op Bali zullen wij ons bezighouden met twee projecten op Yayasan Widya Guna, dit is één van de Learning Centres van de Nederlandse stichting WINS. WINS maakt het mogelijk dat kansarme kinderen op Bali ook een mogelijkheid hebben tot educatie en dus een betere toekomst. Op de school zitten 25 special need children (autisme, down syndrome en andere fysieke/mentale uitdagingen), deze kinderen krijgen een speciaal programma. Naast de fysieke en mentale beperkte kinderen zijn er ook kinderen zonder deze beperkingen maar zijn bijvoorbeeld weeskind of komen uit een arm gezin. Er zijn dus ook kinderen die bij de school inwonen en hier eten en drinken krijgen. Alles op de Yayasan word gefinancierd vanuit donaties. Wij gaan hier dus een handje helpen. Meer hierover volgt, Niels en ik hebben namelijk een Youtube kanaal (Couple Adventures) waar wij jullie op dit moment wekelijks updaten over onze voorbereidingen (From Zero To Bali).

LEVEN
Buiten deze projecten om willen wij echt genieten van het leven, op avontuur gaan en het leven op ons af laten komen. We hebben geen concrete plannen verder wat aan de ene kant soms een beetje beangstigend kan zijn maar aan de andere kant juist super fijn. Het wordt allemaal één groot avontuur en ik heb er zó super veel zin in, als het aan mij ligt vertrekken we nu meteen. Het wordt zo’n mooie tijd waarin we onszelf verder kunnen ontwikkelen, Bali is echt de perfecte plek om tot jezelf te komen.

Voor hoelang wij precies gaan weten we nog niet, we hopen natuurlijk zo lang mogelijk maar omdat wij nog geen concreet plan hebben (enkel wat ideeën) om inkomen te genereren via internet is het ook voor ons nog een vraagteken.

Het komt steeds dichterbij, dus ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal van plan zijn? en welke avonturen we gaan meemaken? zorg dan dat je mijn blog blijft volgen en abonneer je op ons Youtube kanaal! Couple Adventures.

You Might Also Like

Leave a Reply